2

مدرک دیپلم

ﺳﻪشنبه, 02 شهریور,1400
مدرک دیپلم
 

اخذ مدرک دیپلم

مدرک دیپلم مزیت های بی شماری را در پیش روی شما قرار می دهد. در قدم اول سبب می شود تا شما با اعتماد به نفس بیشتری در جامعه زندگی کنید؛ زیرا این مدرک به شما امکان حضور در کارهای مهم را به راحتی با ادامه تحصیل می دهد. به همین خاطر مرتبه و درجه شغلی و شخصی شما در جامعه بهتر می شود. داشتن یک مدرک دیپلم این امر را برایتان فراهم می سازد تا به راحتی بتوانید راهی دانشگاه شوید و به ادامه تحصیل بپردازید. هر چقدر تحصیل شما در دانشگاه درجه بالاتری را به خود بگیرد. در آینده شغلی خود نیز موفق تر می توانید گام بردارید. از آنجایی که داشتن مدرک دیپلم مزیت های بی شماری را برای شما در پیش رو دارد. در مقاله پیش رو سعی بر آن داریم تا پیرامون این مهم مطالبی را با شما عزیزان به اشتراک بگذاریم پس با ما همراه باشید.

آشنایی با مدرک دیپلم

شما زمانی که در دوره راهنمایی مدرک سیکل خود را دریافت می کنید. نیاز است یک دوره سه ساله را در دبیرستان سپری کنید. تا به مدرک دیپلم دسترسی پیدا کنید. این مدرک بسته به نوع دبیرستانی که در آن تحصیل می کنید. آینده شغلی شما را تغییر می دهد. سال اول دبیرستان سرنوشت ساز ترین سالی است. که شما در آن تحصیل می کنید. زیرا برای سال بعد قرار است شما انتخاب واحد کنید. پس سال اول دبیرستان برای تمامی دانش آموزان با یک سطح و پایه مشخص برنامه ریزی می شود. سپس شما بر اساس رتبه و معدلی که به دست آورده اید. می توانید برای گرفتن اخذ مدرک دیپلم به هنرستان یا دبیرستان های فنی و دولتی بروید. در هنرستان شما می توانید رشته کاردانش. در دبیرستان های فنی می توانید رشته فنی و حرفه ای را برای خود انتخاب کنید. در دبیرستان های دولتی نیز انتخاب رشته نظری امری است. که در پیش روی شما قرار دارد. برای هر کدام از این رشته ها زیر شاخه های در نظر گرفته شده است که به اختصار به آن می پردازیم. مدرک دیپلم اگر از سمت آموزش و پرورش برای شما فراهم شده باشد. قابلیت این امر برایتان ممکن است که به صورت بین المللی به ادامه تحصیل در کشورهای دیگر نیز بپردازید.

مدرک دیپلم کاردانش

رشته کاردانش شامل 3 گرایش اصلی و بیش از 150 زیر شاخه است. ولی تمامی این رشته ها در یک دبیرستان قابل ارائه نخواهد بود. شاخه صنعت، هنر و کشاورزی و خدمات سه شاخه اصلی گروه کاردانش است. که شما می توانید برای گرفتن مدرک دیپلم خود به صورت قانونی و زیر نظر اموزش و پرورش یکی از 150 زیر شاخه آن را برای ادامه تحصیل انتخاب کنید.

مدرک دیپلم فنی و حرفه ای

رشته فنی و حرفه ای شامل 4 زیر گروه هنر، مدیریت و خدمات، صنعت و کشاورزی است. گروه هنر شامل 13 زیرگروه است. و بیشترین متقاضی در بین 4 زیرشاخه را دارا است. گروه مدیریت و خدمات در 3 گروه طبقه بندی می شود که شامل گروه بازرگانی و امور اداری، گروه بهداشت و سلامت و گروه خدمات است. گروه صنعت از 5 زیرگروه تشکیل شده است. گروه کشاورزی نیز خود به پنج گروه تقسیم می شود. پس با رفتن به دبیرستان های فنی و حرفه ای انتخاب های بی شماری در زمینه های متفاوتی در پیش روی شما قرار دارد.  

مدرک دیپلم نظری

در رشته نظری سه زیر شاخه ریاضی فیزیک، علوم تجربی و علوم انسانی برای انتخاب در پیش روی شما عزیزان قرار دارد. رشته ریاضی فیزیک شما را به سمت رشته های فنی مهندسی هدایت می کند. که مرتبه شغلی بسیار خوبی را برای شما فراهم می سازد. با کمک رشته علوم انسانی شما می توانید در شغل های مثل دبیری، وکالت و روانشناسی که برترین های این رشته محسوب می شود. مشغول به تحصیل شوید. برای رشته تجربی نیز شما باید خود را برای پزشکی و پرستاری آماده کنید. رشته های نظری بازار بسیار داغی دارند. به همین خاطر صف کنکور برای این رشته بسیار دور دراز است. از همین رو نیاز به حضور در کلاس های کمک آموزشی برای موفقیت در این رشته یک امر بسیار مهم تلقی می شود. که باید این مهم را پیش از انتخاب رشته مد نظر داشته باشید.

جهت اخذ دیپلم رسمی می توانید از مشاوره رایگان ما استفاده کنید.

کلام آخر پیرامون رشته فنی و کاردانش

اگر قرار است به رشته نظری بروید که تکلیف مشخص است اما اگر می خواهید از بین رشته های کاردانش و فنی و حرفه ای یکی را انتخاب کنید. و با تفاوت های آن به خوبی آش��ایی ندارید ما را در ادامه همراهی کنید.

دروس تئوری

رشته کاردانش یکی از رشته های است که دانش آموز باید به صورت عملی آموزش ببیند تا به راحتی بتواند راهی بازار کار شود. از همین رو مباحث تئوری این رشته نسبت به رشته فنی و حرفه‌ای بسیار کمتر است. زیرا دانش آموز بیشتر زمان خود را در کارگاه های آموزشی و آزمایشگاه ها سپری می کند. رشته کاردانش یکی از رشته های است. که طرفداران آن از حفظ کردن دروس در امان می مانند. پس اگر علاقه ای به دروس حفظی ندارید. این رشته را به شما پیشنهادمی کنیم.

تفاوت در تعداد رشته ها

یکی دیگر از تفاوت های بارز رشته فنی و کاردانش در تعداد زیر شاخه های است. که برای آن در نظر گرفته شده است. شما زمانی که وارد رشته کاردانش می شوید. بیش از صد و پنجاه انتخاب برای گرفتن دیپلم خود در پیش رو دارید. 150 رشته ای که با کارهای عملی تلفیق شده است. و دوران تحصیل خوشی را برای شما فراهم می سازد. اما برای رشته های فنی تنها 40 زیر شاخه در نظر گرفته شده است. که بسیاری از درس های آن را باید به صورت تئوری سپری کنید.

رشته های عملی

زمانی که شما مدرک دیپلم کاردانش را در دست دارید. به دلیل تایم بیشتری که در کارگاه های آموزشی سپری می کنید. می توانید راهی بازار کار شوید و یک مسئولیت شغلی را قبول کنید. بی آنکه نیاز به دوره کارآموزی داشته باشید؛ اما رشته های فنی خیلی دوره عملی زیادی را برای دانش آموز در نظر نگرفته است. از همین رو نیاز است بعد از پایان دوره مدتی را دانش آموز به عنوان تکنسین در کنار یک کارفرما به کار بپردازد.

2609 رتبه بندی این مطلب:
5.0
0
0

امیر حسین وکیلی

دیپلم حسابداری چه قیمت هستش‌؟


1
0

مشاور آموزشی

با سلام و درود

قیمت مهارت حسابداری ۷ میلیون تومان می باشد.

برای دادن نظر لطفا وارد شوید و یا ثبت نام کنید